Anställning, examensarbete eller praktik

Anställning, examensarbete eller praktik

Anställning
Drakryggen är alltid intresserade av kompetenta och talangfulla människor som inspirerar sin omgivning. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper som går i linje med företagets grundvärderingar. Vi ser helst att alla inte är stöpta i samma form utan välkomnar alla former av olikheter. Är du intresserad av vår profil som den beskrivs på dessa sidor samt tror att du skulle kunna bidra till att ytterligare stärka Drakryggens attraktiva erbjudande och arbetsplats så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi får många förfrågningar så försök gärna att kortfattat beskriva vad som gör just dig särskilt intressant.

Har du kommit längre i processen och vill skicka in en formell ansökan skickas den med bifogad meritförteckning till jobb@drakryggen.com

Examensarbete eller praktikplats
Vi erbjuder rätt kandidater spännande uppdrag i teknikens framkant. Söker du ett examensarbete, eller vill du få en försmak av arbetslivet på Drakryggen genom en praktikplats? Överensstämmer dina personliga värderingar och ambitioner med Drakryggens och har du en relevant pågående utbildning med dig så är du mycket välkommen att kontakta oss.